En vakuumpakker er det helt nye redskab i restaurationsbranchen. Den bruges til at pakke maden i vakuumposer, hvorefter ingen smage forsvinder under tilberedningen. Poserne bliver som regel lagt i et vandbad, og maden bliver dampet eller kogt heri, indtil ønsket tilberedning er nået.

Det er på denne måde, at køkkencheferne på de store restauranter opnår de helt unikke og saftige smage, du kender fra restaurantbesøget. Med en vakuumpakker fra Sousvide.dk kan du selv stå for perfekt tilberedt mad derhjemme i hverdagen. 

Vakuumposerne holder på smagen

Når vakuumpakkeren har pakket maden i vakuumposen, så gør vakuumposen resten. Du behøver kun inden at stege kødet af, krydre og eventuelt marinere. Vakuumposen sørger for at ingen saft eller kraft forlader maden, og dermed vil du opleve flere og stærkere smage i dit kød eller dine grøntsager. 

Køb en vakuumpakker, og bliv villavejens restaurantchef. Køkkenredskabet står allerede nu i flere danske hjem, og du har måske allerede prøvet retter, der er lavet med teknikken.

Det behøver ikke at være svært at lave god mad. Vakuum-metoden gør det enkelt at lave god, saftig og smagfuld mad hver dag, der smager som på en restaurant.

Sousvide.dk forhandler køkkenudstyr

Sousvide.dk forhandler mange forskellige modeller af den populære vakuumpakker og de tilhørende poser. De forhandler derudover alt i kvalitetskøkkenudstyr, og du kan med sikkerhed finde gode tilbud, der vil sikre, at du får et veludstyret køkken.
Gå blandt andet på opdagelse i deres sortiment af airfryers eller trykkogere. Det er to gode køkkenredskaber, som er i gang med at indtage de danske hjem med stor popularitet.

Uanset hvad du er på udkig efter til at udvide dit sortiment af køkkenudstyr, så kan du finde det hos Sousvide.dk. Hos den danske forhandler gør de en dyd ud af at forhandle køkkenudstyr, der lever op til skrappe kvalitetskrav. Du kan derfor være sikker på, at uanset hvad du vælger at købe hos dem, så får du udstyr af højeste kvalitet.

Køb din vakuumpakker hos Sousvide.dk

Køb din vakuumpakker eller genopfyld dit lager med vakuumposer hos Sousvide.dk. Hos den danske webshop forhandler de alt, du skal bruge til at vakuumpakke din mad og tilberede med sous vide.

En vakuumpakker og de tilhørende vakuumposer gør din madlavning til en vellykket oplevelse hver gang. Om det er din familie eller dine gæster, så forkæl dem med oplevelsen af gode og nye kraftfulde smage fra kød og grøntsager.