Straffesager vil i de fleste tilfælde påvirke de involverede parter, og derfor kan du med fordel vælge en advokat, der har dig og dine personlige interesser i fokus. Besøg derfor Advokatfirmaet Strauss & Garlik, hvor der altid står både professionelle og kompetente advokater klar med mange års erfaring, sådan at dit sagsforløb kan komme til at foregå så smidigt som muligt, så du ikke skal påvirkes unødigt. Læs mere om de mange fordele ved at vælge en af deres advokater herunder.

En beskikket advokat hjælper dig godt igennem sagsforløbet

Befinder du dig i en situation, hvor du er tiltalt eller sigtet i en straffesag, kan en beskikket advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik sørge for at hjælpe dig godt videre, så du påvirkes mindst muligt af situationen. Du har altid ret til en beskikket advokat til straffesager og desuden også altid ret til selv at bestemme, hvem du vil have til at repræsentere dig. Det er politiets pligt at informere dig om dette, hvorefter du giver besked tilbage om, hvilken beskikket advokat du ønsker at samarbejde med. Når du vælger en beskikket advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du altid vide dig sikker på et smidigt sagsforløb, da de mange erfarne advokater herfra hjælper dig på en lang række områder — helt fra start til slut. En beskikket advokat sidder for eksempel altid med ved afhøring på politistationen, sådan at ingen vigtige informationer bliver udeladt. Vigtigst af alt lægger en beskikket advokat også den overordnede strategi, sådan at dit forsvar udføres så godt som muligt. Dermed kan du være tryg igennem hele processen og undgå en lang række bekymringer.

Lad en professionel advokat i straffesager varetage dine interesser

Har du været offer for en forbrydelse, står en advokat i straffesager og strafferet fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik ligeledes altid til rådighed. I tilfælde, hvor du har været udsat for vold, voldtægt eller lignende overgreb, er en advokat i straffesager nemlig med til at sikre din sikkerhed, samt at også dine interesser varetages. En advokat i straffesager fra netop dette advokatfirma hjælper dig derfor gennem dit sagsforløb og de mange processer, et sådant indebærer. Mangler du en advokat i straffesager i form af en bistandsadvokat, er Advokatfirmaet Strauss & Garlik også altid en mulighed. Uanset hvorfor du vælger en advokat i straffesager fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik, kan du dog vide dig sikker på, at din sag bliver håndteret med respekt og stor professionalisme. En advokat i straffesager hjælper dig for eksempel med at opgøre og at rejse dit erstatningskrav, samt med at få et polititilhold etableret, skulle et sådant vise sig nødvendigt. Har du yderligere brug for psykologhjælp, krisehjælp eller anden form for professionel behandling, kan en advokat i straffesager også tage hånd om dette. Dine interesser og dit velbefindende kommer nemlig altid i første række, når du arbejder sammen med de professionelle advokater, der er ansat hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik.

Læs mere om de kompetente advokater og de mange procedurer på www.strafferet.com.