www.hedenhus.dk er en af landets førende forhandlere af alt, der hedder olie og smør i økologisk kvalitet til dit forbrug. Lige meget om du er på udkig efter produkter i forbindelse med madlavning, hudpleje eller noget helt tredje, så finder du det hos Hedenhus. Gå selv på udkig på den unikke side, der bl.a. byder på brede sortimenter af æteriske olier eller sheasmør, MCT olie eller noget helt fjerde. Her kan du altid regne med hurtig levering og god service. 

Velduftende æteriske olier fra Hedenhus

Hedenhus er din genvej til æteriske olier, som siden forhandler i et imponerende, varieret og bredt udvalg, så du er sikker på at kunne finde lige den type, du mangler eller ønsker dig. Når du handler æteriske olier her, sikrer du sig selv et 100% naturprodukt, som ikke er fortyndet. På den måde er de æteriske olier fra dette sortiment noget af det reneste, du finder på markedet. Tag selv et kig rundt mellem de forskellige olier, der varierer i dufte og aromaer. Tøv derfor ikke med at finde lige den eller de æteriske olier, du leder efter. Der er rig mulighed for at finde det du søger her, så vælg mellem alt fra duft af rosmarin, appelsin, lavendel, kamille, rose og mange andre. Med andre ord er der altså æteriske olier i både de klassiske og kendte samt sjældnere dufte at finde her. 

Shop skøn MCT olie i lige den mængde du har brug for

En anden type af olie, du kan finde hos Hedenhus, er deres MCT olie. MCT olie er også kendt som fraktioneret kokosolie, der er udvundet fra kokosnødder, der naturligvis er økologiske. Det skønne med MCT olie er, at det ikke kan krystallisere, hvorfor den altid er flydende og nem at tage i brug. På siden giver de dig mulighed for at købe præcis den mængde af olien, som du har brug for, så du hverken får for meget eller lidt bestilt hjem. Vælg derfor mellem alt fra 50 ml til 5 liter MCT olie. Du kan desuden altid læse yderligere produktinformation om olien, så du kan vide dig sikker på, hvad du kan og ikke kan bruge den til. Det er vigtigt at du sætter dig ind i dette, inden du begynder at anvende olien. 

Lad dig inspirere til mere økologiske valg hos Hedenhus, der brænder for at præsentere dig for de bredeste sortimenter af olie og smør, der er at finde på markedet. Her får du desuden fri fragt ved køb for over 400 kr.