Hos SeniorSalg.dk sælger de ikke kun ting og sager til ældre mennesker eller gangbesværede, såsom en udendørs rollatorer, special stokke, trolleyer og andet. De sælger også ting til eksempelvis til arbejdspladsen, hvor en Vela arbejdsstol er vældig populær vare grundet det ergonomiske design. Men se hele udvalget af ting og sager på www.seniorsalg.dk.

Kom ud på ture med en udendørs rollator fra SeniorSalg.dk

Om end du er gangbesværet eller et ældre menneske med skavanker, kan du stadig have et brændende ønske om at komme ud på en gåtur eller selv tage ned at handle. Dog er det svært at gå selv, men derfor kan det være en god ide med en udendørs rollator. En udendørs rollator gør det muligt at gå længere eller at kunne tage ned at handle og have nogle varer med hjem – og skulle du blive træt undervejs, kan du jo altid tage et hvil på det indbyggede sæde. Det skal både være en glæde og en overskuelig tur, om end det så er det ene eller det andet sted, turen går hen. Derfor kan du heldigvis finde en udendørs rollator i flere forskellige modeller hos SeniorSalg.dk, som har hjul, der kan klare at køre udenfor, men også rollatorer, som har indkøbskurv, siddeplads og støtte. Måske vil du endda længere end bare en lille gåtur rundt i nabolaget eller ned for at handle. Måske ud på en længere tur ud i naturen eller med på familietur. I disse situationer kan det være essentielt med en udendørs rollator, der kan foldes sammen, og som ikke vejer for meget. Se mere om en udendørs rollator på www.seniorsalg.dk og tag et kig på de mange modeller.

Sid godt i løbet af arbejdsdagen med en Vela arbejdsstol

Som sagt behøves du selvfølgelig ikke at være gangbesværet eller have skavanker, for der findes også en Vela arbejdsstol inde hos www.seniorsalg.dk, som man kan gøre brug af derhjemme såvel som på arbejdspladsen. Men hvorfor vælge en Vela arbejdsstol? Der er flere gode grunde til, hvorfor man bør vælge en Vela arbejdsstol til arbejdspladsen eller hjemme i privaten. Stolen er med til at give den helt rette støtte og kan indstilles i højden, således den passer til dig. Derudover får du fri bevægelighed i ryg og skuldre, men kan være sikker på en god lændestøtte. Du kan dermed være med til at skabe nogle gode forudsætninger for, at du kan komme til at sidde godt med en Vela arbejdsstol. For at finde ud af, hvilken Vela arbejdsstol som passer til dig, kan du læse mere om de forskellige arbejdsstole fra Vela på www.seniorsalg.dk.