Få mest mulig smag ud af dit kød med vakuumposer fra Sousvide.dk. Poserne lukker dine grøntsager eller dit kød inde i vakuum med saft og smag, samt hvad du som kok har krydret med. På denne måde får du mest mulig smag ud af tilberedningen – og mindst muligt går tabt.

Sousvide.dk forhandler vakuumposer og den særlige maskine vakuumpakkeren, som du skal bruge for at få det fulde udbytte af poserne.

Vakuumposer sørger for, at smagen bliver i kødet

Vakuumposerne sørger for at holde så meget saft og kraft som muligt inde i maden, så dine retter kan få mest mulig smag under tilberedningen.

Normalt, når du laver mad, så går der smag fra maden tabt i panden eller i gryden, uanset om du koger eller steger. Det gør der ikke i vakuumposerne.
Samtidigt sørger poserne for, at du får så saftigt et stykke kød eller grøntsag som muligt. På den måde skal du ikke være bange for, at din mad bliver tør under tilberedningen.

En vakuumpakker pakker maden

En vakuumpakker er nødvendigt for at vakuumpakke maden, der skal tilberedes i vakuumposerne. Det er en maskine, der er lavet til formålet og specielt designet til madlavning.

Sousvide.dk forhandler både vakuumposer og vakuumpakker. Deres udvalg er stort, og de forhandler kun kvalitetsudstyr til køkkenet.

Sousvide.dk: Forhandler af alt køkkenudstyr

Sousvide.dk har alt i udstyr til køkkenet. Uanset om du blot vil fylde dit lager af vakuumposer op, eller du skal investere i en helt ny vakuumpakker, så finder du det hos den danske webshop.

Mangler du andet udstyr til køkkenet, kan du gå på opdagelse på deres udvalg. Du finder alt det køkkenudstyr, du drømmer om i det brede sortiment. Oveni gør de en dyd ud af, at deres køkkenudstyr er af høj kvalitet, og at deres service er i top, når du handler hos Sousvide.dk.

Køb dine vakuumposer hos Sousvide.dk

Uanset om du er på udkig efter vakuumposer eller en vakuumpakker, så kan du finde begge dele og meget andet til køkkenet hos Sousvide.dk. Hos Sousvide.dk finder du alle de redskaber og udstyr, som du skal bruge til madlavningen. Og du får smarte hjælpemidler, der vil sørge for, at dine retter bliver så kraftige og saftige som muligt.

Vakuumpakkeren er det nye redskab i restaurationsbranchen, og med din helt egen vakuumpakker får du mulighed for selv at eksperimentere med den særlige teknik.