Forvent lækker og varieret catering i København og omegn med Madkonceptet! Ved at lade Madkonceptet tage hånd om madlavning, kan du nemlig underholde dine gæster uden at skulle bekymre dig om, hvad der foregår bag gryderne. Få hjælp til julefrokoster, firma frokostordninger i København eller noget helt tredje på www.madkonceptet.dk.

Firmafrokostordning i København hos Madkonceptet – Frokost til et 13-tal!

En firma frokostordning i København holder dig og dine kollegaer mætte hele dagen lang. Madkonceptet tilbyder nemlig en firma frokostordning i København, der er baseret på lækre råvarer og spændende opskrifter, hvor to dage aldrig er ens. Når du vælger en firma frokostordning i København herfra sammensættes den altid efter kundens ønsker. Der tages for eksempel altid højde for veganere, vegetarer og eventuelle allergener, sådan at hele arbejdspladsen kan komme til at nyde godt af en firma frokostordning i København fra Madkonceptet. Dette populære cateringfirma vægter variation og sundhed højt, hvilket vil sige du aldrig bliver mødt af et kedeligt frokostbord. Retterne varierer dagligt, da Madkonceptet hele tiden sørger for at følge med i udviklingen inden for den gastronomiske verden. Deres mange år i branchen betyder, at cateringfirmaet har erfaring med både større og mindre virksomheder. I har derfor altid muligheden for at få en firma frokostordning i København arrangeret hos Madkonceptet, hvis I befinder jer i hovedstadsområdet.

julefrokost ud af huset i København – nemt og lækkert!

Julen er hjerternes fest, og en højtid, der især markeres af dens mange festlige begivenheder. Bestil derfor også gerne en julefrokost ud af huset i København fra Madkonceptet. En julefrokost ud af huset i København herfra kan ligeledes sammensættes, sådan at den passer jeres unikke behov, men fås først og fremmest i tre faste versioner — en alm. julebuffet, en klassisk julebuffet og en utraditionel julebuffet. Du kan derfor bestille catering til en julefrokost ud af huset i København, der passer din specifikke smag, uanset hvor utraditionel den så måtte være. Den klassiske julebuffet består for eksempel af klassiske retter såsom karrysild, flæskesteg og ris a’lamande. Den utraditionelle julefrokost består i stedet af retter såsom en laksetærte, en andesalat og bagte rødbeder. Du kan altså forvente indbydende, smagfulde og veltilberedte juleretter med en julefrokost ud af huset i København fra Madkonceptet uanset hvilken model du vælger. En julefrokost ud af huset i København skal bestilles til minimum 15 kuverter og inkluderer alt, både brød og smør. Det har derfor aldrig været nemmere at få styr på maden til årets julefrokost end med en julefrokost ud af huset i København fra Madkonceptet. Bestil catering ud af huset til dit næste festlige arrangement på www.madkonceptet.dk.