Dansk køkkenhåndværk i designer kvalitet opnår I ved, at det er arkitekter, der designer jeres drømmekøkken, og ved, at det er erfarne møbelsnedkere, der udfører de håndlavede køkkener. Og vigtigst af alt er det jeres idéer, som inkorporeres i hver detalje, når et stykke dansk køkkenhåndværk bliver til virkelighed. De håndlavede køkkener skabes på Culinas værksted i Sønderjylland, og der bruges god tid på hvert køkken. Det giver luksus og unikke design. Book et gratis og uforpligtende intromøde i dag.

Godt køkkenhåndværk fra Culina løfter jeres nye køkken

De fleste andre steder produceres køkkenmøbler på samlebånd under stort tidspres. Det passer ikke til denne virksomheds ånd, hvor de går ind for at tage sig god tid og dansk køkkenhåndværk. Her vælges de bedste materialer, og møbelsnedkerne gør sig umage med at lave arbejdet ordentligt. Dansk køkkenhåndværk tager tid, men til gengæld får I et køkken, som hver dag vil være en nydelse for jer ‒ også selvom I eventuelt bliver boende i jeres hus meget længe. Når de designer hver detalje, mener de helt ned til den enkelte lampe eller skål. Det hele skal passe sammen og danne en helhed. Bestil jeres intromøde på www.culina.dk nu.

Til en lys rustik mur har de eksempelvis sat en lys lampe ind. I det samme køkken indgår et gulv i cirka samme farve som muren og for at skabe kontrast, er der sort, buet ask. Netop en træsort som ask egner sig til at blive buet, og det ved de dygtige snedkere, som kender træets egenskaber, når de skaber dansk køkkenhåndværk. Det er desuden især danske køkkenhåndværkere, der er i stand til at bue træ.

Culina er eksperter i at håndlavede køkkener

Vær gerne krævende, og kom med jeres gode, kreative og vilde idéer til håndlavede køkkener. Sammen finder I frem til det, I skal bruge. De møbelsnedkere, der skal fremstille jeres håndlavede køkken, synes det er skønt at få lov til at lave den ene særlige detalje efter den anden. Og selvom I har høje krav til både materialer og de tekniske detaljer, skal de nok blive indfriet. I kan for eksempel vælge træsorterne: eg, elm, douglas og teak i hvidolieret. Eg kan I også få i røgede udgaver, som skaber meget mørke farver, herunder sort. Også ask kan I få i sort. Mange køber gigantiske, håndlavede køkkener med store bordplader. Bordpladerne til de håndlavede køkkener kan I vælge i en lang række kvalitetsmaterialer. Her anbefales det, at I får dem, de er nemlig lette at vaske. Når I har fået inspiration på deres hjemmeside med dansk køkkenhåndværk, er I klar til at beslutte, hvordan jeres håndlavede køkken skal se ud. Bestil et intromøde om jeres luksuskøkken nu på www.culina.dk, besøg dem i Sønderjylland, og få en god snak om håndlavede køkkener med store, letafvaskelige bordplader.