Grusdirekte.dk har især specialiseret sig inden for to felter, nemlig diverse typer byggematerialer, som sten, grus, jord og sand, samt diverse slags containere og bigbags til bortskaffelse af affald i forbindelse med byggeri og lignende. Sidstnævnte kunne f.eks. være en container til brændbart affald. Læs mere om virksomheden og deres produkter i artiklen herunder.

GrusDirekte.dk sørger for at levere sten til små og store projekter 

Hos www.grusdirekte.dk er man klar med et bredt udvalg inden for sten. Fordi butikken har sørget for at have et bredt udvalg på lager, er der virkelig noget at vælge imellem, og man behøves ikke gå på kompromis, men kan i stedet få sten som passer perfekt til det projekt, man skal i gang med. Skal du bruge perlesten til et projekt, har de f.eks. denne type klar til levering. Perlesten leveres i størrelser mellem 4-8 mm, og man kan enten få dem leveret eller leveret i bigbag, alt efter hvad du foretrækker. Perlesten er ganske dekorative og bruges ofte i bede i haven, på stier og lignende. Mange kender især perlesten fra danske kirkegårde, hvor de pynte nydeligt på stierne mellem gravstederne. Har du brug for levering af nøddesten, klarer forhandleren også dette. Nøddesten anvendes bl.a. til dræn, til betonblandinger samt andre typer arbejde af denne type. Nøddesten har en størrelse på mellem 16 og 32 mm og er altså en del større end f.eks. perlesten. På samme måde som perlesten leveres nøddesten enten i bigbag eller løst. En anden type sten, man finder på hjemmesiden, er ærtesten. Ærtesten har en størrelse på 8 til 16 mm og bruges bl.a. i indkørsler og i gårdspladser. Man skal dog være opmærksom på, at der kræves et stabilt underlag nedenunder stenene. Ærtesten leveres også i bigbag eller løst.

Levering og afhentning af container til brændbart affald 

Foruden sten og andre typer byggematerialer, tilbyder man bl.a. også levering og afhentning af diverse slags containere til byggeaffald hos www.grusdirekte.dk, heriblandt container til brændbart affald. Skal man i gang med et byggeprojekt, hvor man på forhånd ved at der kommer til at være meget affald af denne type, vil en container til brændbart affald i mange tilfælde være en god måde at komme problemet i forkøbet. Man skal lige notere sig, at containeren ikke må indeholde PCP, asbest, dagrenovationsaffald og haveaffald med mere. Er du i tvivl om, hvad du må putte i en container til brændbart affald, kan du altid rette henvendelse til din leverandør for at være på den sikre side.

Vil du vide mere om mulighederne for levering af diverse slags sten, containere til brændbart affald eller andre typer containere, finder du en masse god information på deres hjemmeside.