En blæser til brændeovn er lige præcist, hvad du har brug for! Av-Cables.dk forhandler blæsere til brændeovne, der let og hurtigt spreder varmen til resten af stuen – helt uden behov for strøm. Du får en nem, praktisk og energivenlig løsning, når du investerer i en brændeovn blæser af høj kvalitet.

En blæser til brændeovn er uundværlig i disse tider med høje energipriser

Hos Av-Cables.dk har de et stort udvalg af elektronik og kabler – ja, et af de største i hele landet! Der har været mere og mere efterspørgsel på de energirigtige produkter, i takt med at energipriserne er steget. Der er mange måder, hvorpå man kan sænke sit elforbrug og varmeforbrug på. Der er også en række rentable investeringer, som sparer penge årligt og tjener sig selv hjem igen efter kortere eller længere tid. En af disse er en blæser til brændeovn. Hos Av-Cables.dk er det muligt at købe blæsere til brændeovne med 6-8 faner. De har et peltier-element, der er med til at give en højere rotationshastighed ved højere temperaturer.

Du spørger måske, om det er højlydt? Lydniveauet er så lavt, så man helt glemmer blæseren til brændeovnen i hverdagen. Det vil typisk være et lydniveau på under 25 decibel. En blæser til brændeovn vil typisk kunne yde 1000-2000 rotationer per minut, hvilket er tilstrækkeligt til at give en god fordeling af varmen – selv i de større stuer. Når varmen hurtigt fordeles, så er der ikke behov for at bruge den samme mængde brænde. Og med disse kubikmeterpriser på brænde kommer dette til at lande et lunt sted.

Yderligere viden om brændeovn blæsere

En brændeovn blæser er en fantastisk løsning, der ikke kræver batterier. I stedet for benyttes selve varmen som energi til at rotere fanerne, der spreder luften effektivt væk fra brændeovnen. Typisk vil en brændeovn blæser være operativ efter 50 grader celsius og kunne operere til over 300 grader celsius – med forbehold for individuelle variationer fra model til model. Hos Av-Cables.dk forhandler de nogle fantastiske brændeovn blæsere, der er produceret i anodiseret aluminium. Hvis du prøver at vende og dreje budgettet for at få lidt mere økonomisk råderum i disse tider med øgede energipriser og øget generel inflation, så er en blæser til brændeovn et skarpt valg. Sammenlignet med andre energimæssige investeringer, ligger denne på den lave skala, men kan alligevel have en betydelig effekt i det lange løb. Hvis du har spørgsmål til brændeovn blæsere, så tøv ikke med at kontakte personalet hos Av-Cables.dk på telefon eller mail.