Hvis du mangler nyt interiør til hjemmet, så er www.direkteimport.dk hjemmesiden til dig. Her har de nemlig masser af forskellige stilfulde indendørsmøbler. Blandt dem er der store spejle, som kan klæde ethvert rum. Derudover kan du finde et væghængt vitrineskab, hvilket giver god opbevaring med et vintagelook til huset. Læs mere om Direkte Import og deres udvalg herunder.

Direkte Import har de smukkeste store spejle 

Blandt udvalget af store spejle hos Direkte Import er der med stor sandsynlighed netop det spejl, som vil passe perfekt ind i dit hjem. Naturligvis har alle modellerne det til fælles, at de fylder en del. Men der er stor variation i udvalget. Er du til firkantede spejle eller store spejle med afrundede kanter? Ønsker du, at rammen kommer i hvid, sort eller guld? Skal den være af jern eller af træ? Skal spejlet hænge på væggen eller stå på gulvet? Vil du gerne have dit store spejl i klassisk design, eller foretrækker du et spejl i New Yorker-stilen? Mulighederne er mange, når du handler store spejle hos Direkte Import. I deres udvalg finder du mange New Yorker spejle, hvilket vil sige at spejlet er opdelt af et gitter. Det er en af tidens større boligtrends. Uanset om det skal stå eller hænge i soveværelset, stuen eller badeværelset, vil det passe godt ind. Derudover kan du altid være sikker på, at de store spejle fra www.direkteimport.dk er i høj kvalitet.

Stil bøger og pyntegenstande i et vintage væghængt vitrineskab 

Hos Direkte Import forhandler de også vitrineskabe i stor stil. Blandt dem kan du få et smart væghængt vitrineskab. Disse modeller er generelt lidt mindre end standardskabene, men har åbenlyse fordele, hvis du eksempelvis skal være økonomisk med pladsen. Ligesom med deres store spejle er udvalget meget varieret. Du finder væghængte vitrineskabe i klassiske hvide og sorte farver, men også i mere unikke farver, som æblegrøn. Du kan vælge mellem vitrineskabe til væggen i forskellige materialer, heriblandt jern og træ. Uanset hvilket væghængt vitrineskab du vælger, vil det give et vintagelook til dit hjem. Det er et stykke interiør, der vil imponere gæsterne. Hæng det op i stuen, eller placér det på kontoret, og så har du et perfekt skab til bøger og nipsting. Gennem de stilfulde glaslåger vil indholdet være synligt for besøgende, hvilket hurtigt kan blive sætte en samtale i gang. Er du i tvivl om, hvilket væghængt vitrineskab du vil have? Klik ind på www.direkteimport.dk, og henvend dig til dem. De hjælper dig hurtigt på vej.