Julen er den perfekte anledning til at gøre noget ekstra ud af borddækningen, og et smukt julebord er med til at skabe rammerne for en dejlig julestemning. Med bordpynt og tilbehør med klassiske julemotiver fra Langkilde & Søn sikrer du, at hyggen er helt i top.

Læs med her og få tips til, hvordan du dækker det perfekte julebord.

En flot stofdug skaber basen for dit julebord

Et smukt og veldækket julebord får dine gæster til at føle sig velkomne og komplementerer al den lækre julemad, som du har brugt timer i køkkenet på at lave. En god base for dit julebord er en smuk juledug. Langkilde & Søn tilbyder en bred vifte af flotte stofduge, der kan vaskes i vaskemaskinen og bruges år efter år. 

Stofdugene kommer i både ensfarvede design og med broderede julemotiver. Med en stofdug i høj kvalitet er du sikker på at kunne dække det mest indbydende julebord. 

Hvis du gerne vil gøre endnu mere ud af basen for dit julebord, er en julebordløber den perfekte tilføjelse. Her kan du skabe flere lag og lege med forskellige strukturer.

Vælg stofservietter med julemotiver 

Der er selvfølgelig brug for servietter på dit julebord. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, er det en rigtig god idé at vælge servietter lavet i stof, der kan maskinvaskes. På den måde kan du bruge servietterne igen og igen.

Til bordet er stofservietter med smukke julemotiver et oplagt valg. Hos Langkilde & Søn finder du stofservietter broderet med klassiske julemotiver som hjerter, halmbukke og Dannebrogsflag. Med fine juleservietter i høj kvalitet kan du dække et smukt julebord for dine gæster.

Match juletræstæppet med dit julebord

Til julen hører selvfølgelig et juletræ, og her må du ikke glemme et flot juletræstæppe. For at få alle elementer til at gå op i en højere enhed kan du med stor fordel matche dit juletræstæppe med tilbehøret på dit julebord.
Vælg f.eks. et juletræstæppe med samme julemotiver som din bordløber eller dine servietter. Det vil skabe en rød tråd og få dine dekorationer til at virke mere fuldendte.

Langkilde & Søn tilbyder et smukt juletræstæppe med klassiske julebroderier, der vil pynte i ethvert hjem. Den høje kvalitet, som gør sig gældende for alle produkter, betyder, at din dug, dine servietter og dit juletræstæppe kan gå i arv og skabe glæde fra generation til generation.