Skal du en tur til USA? Mange lande både i og udenfor Europa har anderledes stikkontakter, som kræver en adapter, hvis du vil oplade dine enheder. 

I stedet for at købe en ny oplader, så kan du købe en rejseadapter hjemmefra, som passer til stikkontakterne i USA.

Forbered dig til rejsen med en rejseadapter til USA

Sørg for at din telefon, tablet eller computer kan komme i en stikkontakt, også når du er i USA. En rejseadapter til USA fungerer ikke kun i USA, men også i for eksempel Japan, Canada, Thailand og mange andre steder. 

Det er en super god investering, som du vil kunne få glæde af på alle dine rejser. 

På Av-Cables kan du købe forskellige rejseadaptere til USA i forskellige design og med smarte funktioner. 

Forskellige stikkontakter i verden

I Danmark anvender vi for det meste stikkontakter af typerne C, F og K. I USA bruger de stikkontakter af type A og B. Derfor skal du bruge en rejseadapter til USA, der kan passe til både dit C, F og K stik. 

Sørg for, at du får puttet den rigtige rejseadapter til USA i kurven. Læs op på produktets specifikationer, så du får den rigtige USA adapter med dig ud at rejse. Du kan med fordel købe en multifunktionel adapter, som passer til samtlige stikkontakter verden over.

Høj produktkvalitet

Hos Av-Cables kan du stole på, at du altid får den bedste kvalitet. Deres rejseadaptere til USA er designet til at være holdbare og slidstærke, så de kan holde til mange ferier.

Selvom kvaliteten er høj, så er priserne i bund. Du kan spare penge på din elektronik, men stadigvæk få en pålidelig og billig rejseadapter til USA.

Oplader til alle dine enheder

Skal du ud og rejse med din tablet, Kindle, højtaler, computer eller høretelefoner? Hos Av-Cables kan du finde opladere til det hele. 

Køb en oplader til iPad, som du kan tage med dig ud at rejse. Du kan både købe opladere med USB-A og USB-C, så du kan oplade både dine Bluetooth høretelefoner og din mobiltelefon. 

Rejseadapter til hele verden

Udover en USA adapter, så kan du finde adaptere til hele verden hos Av-Cables. 

Køb en rejseadapter til USA samt 5-7 andre adaptere i én, som fungerer i stikkontakter verden over. 

Så er du altid klar til at lade din elektronik op – uanset hvor i verden, du rejser til.