Hvis du har sat fod i strikke- eller hækleverdenen, har du formodentlig hørt om den danske virksomhed Mayflower. Det er nemlig en af Nordens største garnproducenter, der laver en bred vifte af garnserier. En af de meget populære garntyper er Mayflower Super Kid Silk, der med sin eksklusive kvalitet er utrolig velegnet til de fine strikke- og hækleprojekter. I artiklen her dykker vi ned i, hvorfor du skal vælge Super Kid Silk.

Mayflower Super Kid Silk har mange hudvenlige egenskaber

Mayflower Super Kid Silk er spundet på en blanding af ca. ¾ mohair og ¼ silke. Kid mohair fibrene kommer fra unge angorageder, hvor fibrene er ekstra bløde og fine. Mohair er meget holdbart, elastisk og fugtabsorberende, og med sin styrke og glans minder det i høj grad om silke.

Silken i Super Kid Silk er spundet på morbærsilke, der giver den bedste kvalitet. Silken bliver sourcet på ansvarlig vis, og det sikres altid, at silkelarverne har forladt deres kokoner, før disse bliver høstet.

En af grundene til, at Mayflower Super Kid Silk har opnået så stor popularitet, er garnets hudvenlige kvaliteter. Mohairulden er et hudvenligt naturmateriale, der holder på kropsvarmen uden at kradse. Den isolerende egenskab har bl.a. gjort silkemohair elsket af voksne såvel som børn til strik eller hækling af tilbehør til vinteren.

Flotte farver til enhver alder hos Kreativgarn

Uanset hvilken farvepalette du foretrækker, finder du silkemohair, der matcher din smag. Hos Kreativgarn kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af Mayflower Super Kid Silk i et væld af farver. Måske ønsker du et ensfarvet udtryk i dit eget strik, mens du går efter iøjnefaldende og unikke designs til børnene ved at sammensætte flotte nuancer.

Indfarvningen af Mayflowers silkegarn sker med farver, der ikke belaster miljøet eller udsætter dig for allergiske reaktioner. Den sunde og naturlige farvning garanterer også, at garnet vil have den samme farvenuance år efter år.

Super Kid Silk er en aldsidig garntype

Med Mayflower Super Kid Silk får du et skønt garn, der fungerer på egen hånd eller som følgetråd sammen med andet Mayflower garn. Bruger du silkegarnet som eneste garnkvalitet i dit projekt, får du et utroligt luftigt resultat med en vidunderlig blød lethed. Ønsker du ekstra struktur i dit strik eller din hækling uden at miste det glansfulde skær, som silkemohair giver, kan du med fordel kombinere det med eksempelvis uld.

Kun fantasien sætter grænser, når det gælder Mayflower Super Kid Silk.