En trykkoger er ikke noget, vi nødvendigvis er vant til i Danmark. Men ikke desto mindre er det et fantastisk værktøj, som vi bør begynde at bruge mere i vores køkkener. Den giver nemlig mulighed for hurtig og lækker mad, som både kan spare dig tid og penge. Der er derfor god grund til at eksperimentere med køkkenudstyret i din egen madlavning.

En trykkoger kommer i mange størrelser og bliver fremstillet af mange forskellige fabrikanter. Sousvide.dk forhandler et stort udvalg af modeller, og du kan finde præcis den størrelse og mærke, der passer til dig og dine behov.

Spar tid på madlavningen med en trykkoger

En trykkoger skærer ned på tilberedningstiden. Det gør den ved at holde et højere tryk i gryden, så temperaturen kan blive højere. Ingredienserne inde i trykkogeren bliver derfor udsat for så høj en temperatur, at kogetiden reduceres kraftigt.

Dermed er der også penge at spare på gas eller elregningen. Komfuret er nemlig ofte én af de store energislugere, og med tilberedning på den halve tid, reducerer du automatisk tidsforbruget.
Og som endnu en bonus får du dermed mere tid til andre ting, mens maden bliver tilberedt under tryk.

Få det møreste kød i dine gryderetter

En anden bonus ved trykkogeren er, at kødet altid bliver utroligt mørt. Temperaturen i trykkogeren og trykket gør, at kødet, du tilbereder enten i sammenkogte retter eller andet, altid bliver dejligt mørt.

Gør dig selv en tjeneste, og oplev forskellen i dine gryderetter ved at bruge en trykkoger. Det kan gøre hverdagens retter til festmåltider, når kødet er lækkert tilberedt.

Oplev en kulinarisk verden åbne sig med en trykkoger

Mange andre lande har nationale retter, som bliver tilberedt i en trykkoger. Retterne kan selvfølgelig laves uden sådan en, men hvis du vil have den helt rigtige autenticitet i din madlavning, når du laver nye retter i dit køkken, bør du have det rigtige udstyr.

En trykkoger giver dig mulighed for at lave mange retter fra det sydlige Europa, som de var tiltænkt. Det giver en mere autentisk smag.

Køb din trykkoger hos Sousvide.dk

Du finder alt til sous vide hos Sousvide.dk, og deres udvalg af kvalitetsudstyr er uden tvivl i toppen af, hvad du kan finde på markedet. Sousvide.dk forhandler alt indenfor køkkenudstyr.

Find dit sous vide udstyr eller din nye trykkoger hos dem, eller gå på opdagelse i deres store sortiment af køkkenudstyr.