Når man er i militæret, er vagt eller er i politiet skal man bruge nogle helt grundlæggende redskaber såsom et bælte, en skudsikker vest, en håndlygte og meget andet. I visse tilfælde, især i militæret, kan man også få brug for feltrationer. Her kan man eventuelt vælge feltrationer fra producenten Adventure Food, som har forskelligt mad at byde på. Om end det er en skudsikker vest eller det Adventure Food feltrationer, du står og mangler, kan du finde det hele hos www.sectro.dk.

En pålidelig skudsikker vest

Som politibetjent og militært personale kan man blive udsat for diverse farlige situationer, som kan kræve en skudsikker vest. En skudsikker vest, som ikke ene og alene kan bruges som beskyttelse, men som også kan bruges til at opbevare håndjern, magasiner, og meget andet. Du kan se de forskellige skudsikre veste hos SECTRO, som både sælger dem til militærfolk, politifolk og vagter. Med en skudsikker vest kan man som politibetjent, vagt og militær ansat opnå en vis grad af tryghed, når man skal på forskellige opgaver og missioner. Denne tryghed er vigtig at have, når man skal yde sit bedste til fordel for andre borgere.  Som supplement til en skudsikker vest kan man opgradere med diverse tilbehør og udstyr, således den skudsikre vest kommer til at være, som du ønsker den. Der er mulighed for en velcro adapter, en lomme til notater, lomme til smartphone og meget andet.

Adventure Food er feltrationer til de lange missioner 

Én ting er beskyttelse. Noget andet er, at man også, især som militærperson, skal bruge mad og feltrationer, når man er ude på lange og hårde opgaver. Som militærmand kan man blive udsat for lange og hårde missioner, der kræver, at man har mad og feltrationer med. Det kan for eksempel være Adventure Food feltrationer, som er en producent med et bredt sortiment af feltrationer. Lange og hårde missioner kræver mad, men ikke alle kan lide det samme, når det kommer til mad og snacks. Derfor består Adventure Food feltrationer heldigvis af alverdens frysetørret mad, provianter og feltrationer. Vælger du Adventure Food feltrationer, kan du se frem til at spise kødretter såvel som vegetariske retter. Men du kan også få fiskeretter, desserter, soltørrede retter, snacks og meget andet. Se mere om de forskellige feltrationer fra Adventure Food hos www.sectro.dk.

Har du aldrig fået Adventure Food feltrationer før, så skal du starte med at rive posen op ved indsnittet og folde bunden ud. Fyld derefter varmt vand i og rør godt rundt. Luk herefter lynlåsen, lad det trække i 8-10 minutter og rør rundt igen for sidste gang. Nu kan du spise af din Adventure Food feltrationer og nyde et måltid mad.