Rulleskøjter er sjove at suse ned ad gaden på, og hvis du som mange andre altid gerne har ville lære det, er der tid endnu! Sammen med Skatetema.com giver vi dig de tre bedste råd til, hvordan du kommer i gang med at stå på skøjter, uden at ende på skadestuen.

Find et ordentligt par rulleskøjter

Det første, du skal gøre, er selvfølgelig at få fat i et godt sæt rulleskøjter. Det behøver ikke være de nyeste nye, og kan sagtens være aflagte, arvede eller købt i genbrugen.

Men hvis du vil være helt sikker på, at dine rulleskøjter fungerer præcis, som de skal, kan du købe dem hos Skatetema.com. Her finder du seje skøjter i mange forskellige designs! Har du købt aflagte rulleskøjter, kan du her også finde reservedele som nye hjul og grip.

Med Skatetema.com bliver det sikkert at køre på skøjter, uanset hvordan dit budget ser ud!

Start på et fladt, sikkert underlag

Når du lige starter med at få styr på hjulene på dine rulleskøjter, skal du sørge for at starte ud på et fladt, sikkert underlag. Det ideelle sted vil være en tom parkeringsplads, hvor du ikke kan forvente kunder eller besøgende. En lukket villavej er også et fint sted at starte, så længe vejen ikke hælder for meget.

Det er ikke en god idé at lære at stå på rulleskøjter på et fortov, hvor der ikke er meget plads og ofte er ujævnheder. Du bør desuden heller ikke øve dig på en havn eller i nærheden af vand, du kan falde i, eller ved siden af en vej, hvor der kører biler.

Start stille ud, så du ikke kommer til skade, og så du ikke kommer til at skade andre.

Husk beskyttelse!

Beskyttelse er utrolig vigtigt, når du står på rulleskøjter. Det er svært at holde balancen i starten, så husk hjelm og knæ- og albuebeskyttere. Det gør det mere sikkert at falde, og du kan tage flere chancer og lære hurtigere!

Køb dine side by side rulleskøjter her på Skatetame.com, så du kan komme i gang, og tag din cykelhjelm med ud. Det er bedst at tage afsted med en anden person, som er iført sko og kan assistere dig, hvis du oplever problemer. Så kan du opbygge din tillid på hjulene!

Selv når du er øvet, bør du altid huske din hjelm og anden beskyttelse.