Har du nogensinde overvejet, at du kan få en sut med navn på? Det er netop muligt med Bibs navnesutter. Her kan du sætte dit eget personlige præg på sutten til dit barn ved at få barnets navn indgraveret.

Hos webshoppen Navnesutten har de et godt sortimentet af Bibs navnesutter. Her har du derfor mulighed for at købe en sut med navn i god kvalitet og med et personligt touch.

Sut med navn kan være en fordel i daginstitutioner

I vuggestuen er der mange børn, og de smider tit deres sutter fra sig. Her kan det være vanskeligt for pædagogerne at lokalisere, hvem der ejer sutterne efterfølgende. Med Bibs navnesutter bliver det langt nemmere. Her kan du altid være sikker på, at dit barn får den rigtige sut med hjem igen. 
Hvis du har et større barn, kan Bibs navnesutter også hjælpe barnet selv med at finde sin sut igen, hvis den er blevet tabt.

Bibs navnesutter kan endda være et pædagogisk værktøj, så barnet kan lære at stave til sit eget navn. Barnet ser sit navn på en genstand, som er barnet meget nær. Her vil barnet hurtigere få et nært forhold til sit eget navn. 

At have en sut med navn kan altså både være en hygiejnisk fordel, men kan også spare dig penge. Du slipper for at skulle investere i mange forskellige sutter gennem tiden, hvis de hurtigt bliver væk. Med Bibs navnesutter kan du altså spare penge i det lange løb, da der er mindre chance for, at du helt vil miste sutten.

Bibs navnesutter er en ideel gave til de nybagte forældre

Hvis du leder efter en gave til de nybagte forældre, er Bibs navnesutter et godt bud. Bibs navnesutter fra Navnesutten.dk er både en personlig gave, men også en praktisk gave, som du er sikker på, at barnet kan bruge.

Andre gaver, såsom en bamse, kan i højere grad være et sats, da det ikke er sikkert, at det falder i barnets eller forældrenes smag. Sutter med navn kan man næsten ikke få for mange af, så Bibs navnesutter vil være et sikkert hit i gave.

De nybagte forældre vil også sætte pris på, at du har valgt at personliggøre gaven ved at få deres barns navn indgraveret på den. Det er en langt mere personlig gave end en, som man kan finde nede i den lokale butik.