Ved en skilsmisse har forældrene som udgangspunkt fælles forældremyndighed over barnet. Det kræver, at forældrene samarbejder og er enige om væsentlige ting i barnets liv. Barnet har naturligvis bedst af, at forældrene kan samarbejde, men det er desværre ikke altid muligt.

Ved uenighed kan en forælder vælge at føre en retssag om forældremyndighed. Her er der brug for en forældremyndighed advokat, der arbejder for at skabe de bedste betingelser for både barn og forældre.

Har du behov for en forældremyndighedsadvokat, står foraeldremyndighed.dk klar til at hjælpe dig. Læs med her, og bliv klogere på, hvad en advokat i forældremyndighed kan hjælpe dig med.

Få hjælp til sagen af en dygtig forældremyndighed advokat

En skilsmisse sker sjældent under lykkelige omstændigheder, og i mange tilfælde følger skænderier med, når man vælger at gå fra hinanden. På trods af at familien skilles, skal forældrene stadig forsøge at samarbejde om de fælles børn. For mange forældre er det lettere sagt end gjort, og derfor opstår spørgsmålet om forældremyndighed ofte. 

Ønsker én af forældrene at have forældremyndigheden over børnene alene, starter sagen med et møde i Familieretshuset. Familieretshusets opgave er at behandle sager, der omhandler familien i bred forstand. Dog kan de ikke træffe den endelige afgørelse om forældremyndigheden, hvormed sagen skal videre til retten, hvis forældrene ikke kan blive enige og ønsker rettens afgørelse.

Det kan være en fordel at have en forældremyndighed advokat med til mødet med Familieretshuset, da det ofte er svært at holde overblikket i en situation, hvor meget er på spil.

En familieretsadvokat hjælper dig i retten

Skal sagen om forældremyndighed for retten, er der ligeledes behov for en familieretsadvokat. I kølvandet på en skilsmisse er der nemlig rigtig meget at tage stilling til – samtidig med at alle følelser sidder uden på tøjet. Det kan alt sammen være svært at håndtere alene. 

En erfaren forældremyndighed advokat hjælper dig med din sag ved at klare det juridiske og guide dig trygt gennem alle processerne. En forældremyndighed advokat er på din side og har til opgave at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.

Hos foraldremyndighed.dk finder du et hold af dygtige forældremyndighed advokater, der kan være din advokat i Familiehuset og Familieretten, uanset hvor i landet du har adresse. På den måde kommer din side af sagen frem, og dit barns trivsel er altid i fokus.