Uanset om det gælder en funktionel løsning inden for ventilation til stalde, drikkesystemer til kvæg eller en helt tredje type staldinventar, kan man roligt forvente, at Dan Egtved er klar til at levere. Virksomheden har rødder, der strækker sig helt tilbage til starten af forrige århundrede, men er ikke desto mindre højaktuelle i dag når der skal købes udstyr til landbrug. Læs mere om virksomheden og deres katalog herunder.

Ventilation til stalde i praktiske, effektive og holdbare designs 

Et hurtigt kig på kataloget hos www.dan-egtved.dk afslører, at den danske producent har rigtig mange gode produkter inden for udstyr til landbrug, som man kan vælge imellem. F.eks. har de et godt udvalg inden for udstyr til ventilation i stalden. Kategorien med udstyr til ventilation i stalden tæller bl.a. hæve/sænke vinduer til stalden, VS og Zefiro loftsventilatorer, VVS systemet samt en række andre typer produkter, der kan samles under betegnelsen ventilation til stald. Alle typer ventilation til stald leveres i solide design og vil kunne bruges i lang tid ved korrekt anvendelse. Producenten har god erfaringen med ventilation til stalde, og uanset om det drejer sig om deres egne produkter eller en af deres samarbejdspartnere, kan man altid kontakte kundeservice på hjemmesiden og få en snak, hvis man er i tvivl om et eller andet, f.eks. om valget af produkt eller hvordan man nemmest får sat ventilation op i sin stald.

To forskellige smarte drikkesystemer til kvæg klar til levering

Det er vigtigt, at ens kvæg eller andre husdyr har fri adgang til vand hele tiden. Derfor er det også en god idé at bruge tid på at finde frem til et velegnet drikkesystem til kvæg, som passer godt til ens stald, uanset om man har et konventionelt landbrug eller bare har et par køer gående som en fritidsbeskæftigelse. Dan Egtved er klar med to stærke løsninger inden for drikkesystemer til kvæg, og et af dem vil med sikkerhed passe godt til din stald. Den primære forskel er, at det ene drikkesystem til kvæg er designet med Maxiflow svømmer og det andet med Topaz svømmer. Begge drikkesystemer til kvæg er selvfølgelig designet, så de er nemme at anvende. Ved begge typer klares rengøring desuden med minimalt besvær. Et smart rustfrit design er ydermere med til at sikre, at begge typer drikkesystemer til kvæg har lang levetid.

Klik ind på Dan Egtveds hjemmeside, hvis du vil vide mere om mulighederne inden for ventilation til stald, drikkesystemer til kvæg og andre slags staldinventar.